Selasa, 30 April 2013

DEMOKRASI SEJATI, MENUJU CIKAKAK BARU








MBOK........... PADA KELALEEN SEDULUR....NGESUK TGL. 1 MEI 2013, WEKTUNE SAMPAIAN PADA NYOBLOS KANGGO MILIH KADES SING KIRA-KIRA NENG TUMRAP PANJENNGANE PADA NDUWE VISI-MISI SING COCOK KARO ATINE PANJENENGAGN...

VISI CALON SING LAMBANGE JAGUNG WIS GENAH :
  1. BENGKOK THE BAGI SEPARO KARO RAKYAT
  2. TRANSPARANSI KEUANGAN PEMBANGUNAN DESA, DLL.
  3. BANTUAN KENDARAAN OPERASIONAL BAGI WARGA CIKAKAK SING KENA MUSIBAH.
  4. DEMOKRASI SING JUJUR TANPA WUWURAN...

SALAM PERDAMAIAN,
NADIM

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar